Bok…

väder ska det väl bli, snö väntas, och sen kyla…

Har besökt biblioteket och laddat upp lite, ska försöka ta upp tråden med Legend Of The Seeker, det har kommit ett stort antal nya böcker, jag har väl läst hälften kanske.

Sen ska Kampen om Järntronen bli film också, ska fräscha upp minnet lite när det gäller den boken…

100_2201.JPG

6 reaktioner på ”Bok…

  1. Varför väljer man att läsa just de böckerna? Jag har noll koll på böcker och filmer eftersom jag gärna somnar av böcker och blir less på filmen och vill hellre göra något intressant.Varför tror du de böckerna eller den filmen skulle locka mig?Sälj in dem nu hos mig!:O)

    • 1. Jag är intresserad av allt sånt som är mystiskt. Man kan aldrig veta säkert vad som finns/har funnits. Det finns inga gränser för fantasi. Tanken på magi är underbart, tänk om man hade den egenskapen…2. Jag vill gärna se boken/böckerna filmatiserade för att se om de motsvarar mina förväntningar/fantasier. Det är väldigt intressant. När det gäller serien om Sökaren är det mycket som inte stämmer i handlingen, man har gjort det mycket mera anpassat efter TV-avsnitt, men jag är ganska nöjd med rollbesättningen.Nej jag är ingen bra säljare, jag säger bara vad JAG tycker…

  2. Mysticism och magi är nog inget för mig som mera tror på människors förmåga än utommänskliga påhitt men jag har inget mot att använda sådana fantasier som ett medel att driva en historia framåt mot sitt oundvikliga och överraskande slut.:O)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s